Onze 3 workshops

Naast de verschillende therapieën bieden wij ook de mogelijkheid om de volgende workshops te volgen.

pluizen vierkant

1. Free your inner child

From the Narrative to Change the Narrative

2. Van hard werken naar je levensmissie

5D ondernemen in 3D
handen vierkant

3. Kind en ouder traject

Einde van de Opvoeding

1. Free your
inner child

FROM THE NARRATIVE TO CHANGE THE NARRATIVE ​
4 daagse worksop

Fysieke klachten zijn een uiting van belemmerende overtuigingen

In deze 4 dagen word je meegenomen op een reis naar erkenning van je inner child. Iedereen maakt trauma mee, zowel op micro- als macroniveau. In deze workshop gaan we aan de slag met wat je hebt meegemaakt en waar je jezelf verloren bent. Dit kan helemaal teruggaan naar de kindertijd. Wil je weten waarin je tegen wordt gehouden om het leven te leiden dat je graag zou willen, dan is deze workshop voor jou!

Trauma houdt zich vast in het lichaam en dat kan zich uiten in fysieke, mentale en of emotionele klachten. Vaak is het niet het trauma waar we zoveel pijn van voelen maar het alleen zijn met wat je hebt mee gemaakt. In deze workshop maak je kennis met je lichaam door dans, muziek en verbinding. Dit zijn belangrijke elementen om trauma via het lichaam te kunnen releasen.

Het eerste weekend gaan we aan de slag met je trauma. Niet meer het innerlijke kind in jou negeren de ruimte geven om te ervaren en te voelen wat het met je gedaan heeft en nu nog doet. Het innerlijke kind erkennen en zien wat het gemist heeft.

Het tweede weekend staat in het kader van de identificatie met jou verhaal loskoppelen van wie je daadwerkelijk bent. Namelijk een heel en compleet persoon. We werken door alle lagen van het trauma tot het moment dat de identificatie met je verhaal losgekoppeld kan worden. Je maakt kennis met het overtuigingensysteem dat jou altijd beschermd heeft, leert wat emoties zijn en wat voor functie zij hebben. Dit betekent niet dat we aan het werk zijn om je verhaal uiteindelijk niet meer te hoeven voelen. Het gaat veel meer over verlichting en dat jij je leven niet meer laat leiden vanuit het gekwetste innerlijke kind in jou. 

Durf jij je innerlijke kind te zien, horen, begrijpen en erkennen in wat het heeft meegemaakt en je identificatie met je trauma los te laten, zodat je echt kunt stralen en kunt gaan doen waarvoor je op aarde bent? Meld je dan nu aan!

Innerlijk kind werk kun je ook individueel bij mij komen ervaren of 1 weekend is ook mogelijk. 

Tarief 1 weekend 222 p.p exclusief 21% btw

Tarief 1 dag 111 p.p exclusief 21% btw

Het traject zal bestaan uit:

2. Van hard werken naar je levensmissie

Veel mensen werken harder dan ze kunnen, omdat ze denken dat dit van ze verwacht wordt. Met als gevolg een hoog percentage ziekteverzuim, burn out klachten en depressies. Maar is het wel de bedoeling om zo hard te werken, of is het de bedoeling dat je vooral iets gaat doen waar je blij van wordt en dat je meer je pad gaat volgen?

Ik neem je mee op reis naar jouw levensmissie.

Dit traject wordt volledig afgestemd op jou als persoon en jouw doelen. We bepalen daarom samen hoeveel sessies er nodig zijn.

Thema's van de workshop
Het traject zal bestaan uit:

3. Kind en ouder traject

Einde van de Opvoeding

Begin 2022 werd Stichting Zacht in je Kracht opgericht. Deze stichting heeft als missie om jongeren weer in hun kracht te zetten, mentaal en fysiek weerbaarder te laten worden en hun zelfvertrouwen te laten groeien.

Omdat ik heb gemerkt hoe belangrijk en waardevol het voor kinderen en ouders is om samen aan de slag te gaan, heb ik een kind en ouder traject opgezet.

Tijdens dit traject leer je de verbinding terug te vinden met jezelf, zodat je ook met je kind kunt verbinden op een dieper level. Er komen veel kinderen bij GGZ, omdat zij simpelweg niet begrepen of gezien worden door volwassenen. Kinderen komen in een traject waar ze niet hadden hoeven zitten als de volwassenen verbinding hadden kunnen maken met hun kind en het systeem. We moeten eerst onszelf goed kennen om erachter te komen waarom de huidige aanpak niet werkt.

Dit traject is geïnspireerd door het boek van Jan Geurtz: ‘Einde van de Opvoeding’. Hij legt hierin uit dat kinderen niet opgevoed hoeven te worden, maar vooral gezien, gehoord en begrepen willen worden. Ouders projecten hun eigen tekortkomingen terwijl het kind zichzelf wil zijn.

Dit traject wordt volledig afgestemd op jullie.
Je bepaalt daarom zelf hoeveel sessies er nodig zijn.

Informatie aanvragen