Over mij

Lieve allemaal,

Ik ben Sanne en ben in 2010 afgestudeed aan de HRO Rotterdam als Fysiotherapeut.

Ik ben gelijk aan het werk gegaan als fysiotherapeut in particuliere praktijken, een verpleeghuis en een revalidatiecentrum. Vanaf het moment dat ik op de opleiding zit miste ik iets aan het vak. Ik heb veel stage en werk ervaring opgedaan zodat ik nu weet hoe ik mezelf wil neerzetten als therapeut. Ik wil een therapeut zijn waarbij ik de tijd voor mensen kan nemen die zij nodig hebben. Ik wil de mens zien als een uniek wezen waarbij ik ter plaatse kan kijken wat er bij diegene past aan therapie. Mijn expertise zit vooral bij de chronisch pijn client.

Na hard aan mezelf te hebben gewerkt, mijn trauma’s te hebben doorvoeld en aangegaan en een hoop zelfkennis op te hebben gedaan kan ik nu vol zelfvertrouwen zeggen dat ik iemand anders van hart tot hart kan helpen met een vraagstuk op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Dit was voor mij nodig zodat ik geen ongeheelde delen van mezelf op de ander zou projecteren.

Ik ben ervan overtuigt dat we de geest niet van het fysieke lichaam kunnen onderscheiden. Ik ga met jullie terug naar de oorzaak, want misschien zijn het onverwerkte trauma’s, overtuigingen of onverwerkte emoties die hun weg proberen te vinden. Daarnaast zal ik uiteraard eerst kijken wat de klachten fysiek precies zijn om vanuit daaruit een behandelplan op te zetten.

Ben je bereid om als persoon te willen groeien, bewustzijn te ontwikkelen, zelfkennis op te doen, in je kracht te komen en om erachter te komen dat wij zelfhelende vermogens hebben om je fysieke klachten aan te gaan en vermindering van pijn te ervaren? Dan zit je bij Praktijk Natural op het goede adres. Ik verwelkom je graag in alle liefde.

Liefs Sanne