Referenties

Hartverwarmende Recensies

Hej lieve Sanne.. Wil je nog enorm bedanken voor je steun en fijne gesprekken van de afgelopen tijd. Ik heb er echt veel aan gehad . Ik ben echt super blij dat je op m’n pad bent gekomen. Je doet prachtig werk wat volledig bij je past. Ongelofelijk mooi mens ben je. Liefs Petra

Petra

De aan huis sessies waren zeer fijn

Sanne helpt je echt oprecht met je probleem. Is echt heel eerlijk en zal je geen dingen laten doen die niet bij je passen of geen effect zal hebben op jou probleem. De aan huis sessies waren zeer fijn en een goede oplossing voor mij.

Petra

Ayurvedische massage een bijzondere ervaring

Ik kwam bij Sanne met barstende hoofdpijn. het drukke leven eist zijn tol en heeft invloed op mijn geestelijke en lichamelijke gezondheid in de vorm van stress, spanning en pijn. Na een prettig persoonlijk gesprek ben ik meer bewust geworden dat het belangrijk is om juist naar mijn lichaam en signalen te luisteren. We begonnen met een meditatie om tot rust te komen en meer in mijn lichaam te komen. Na de meditatie was de hoofdpijn grotendeels over. Na de meditatie gingen we verder met de Ayurvedische massage. Een hele bijzondere ervaring. De massage voelde heel fijn en prettig. Sanne haar manier van werken past precies bij mij, het heel is heel fijn om je gehoord en begrepen te voelen. Ik kan weer even vooruit, ik zal zeker vaker terug komen.

Antony

Bij de kern komen van je pijnklacht

Ik raad Praktijk Natural van harte aan. Wat een andere kijk/ benadering teweeg kan brengen in je lichaam. Sanne is een fijne therapeut met veel aandacht voor de onderliggende problemen waardoor je bij de kern komt van de pijnklacht. Dankjewel Sanne voor deze bijzondere aanpak, ik heb er veel baat bij gehad (en nog steeds).

Natacia

Hemels!

Hemels! Zo fijn dat Sanne eerst een meditatie en bodyscan doet, dan is de massage daarna nog krachtiger. Dank je wel mooi Sanne

Astrid

Holistische massage

Door de rust die Sanne uitstraalt is de behandeling simpelweg super relaxt! Sanne begeleidt je op een fijne manier door de meditatie en de massageĀ  waardoor jij je kunt richten op ontspannen en loslaten. Echt een aanrader!

Niels

Holistische massage

Heerlijke ontspannende massage gehad met etherische olie. Sanne straalt rust uit en kan zich heel goed inleven. Het is echt een fijne investering in jezelf en je voelt je na de massage als herboren. Ik kan het iedereen aanraden!

Vincent

Holistische massage

Daar staat ze dan Sanne …
vrolijk …vriendelijk…en de rust die ze uitstraalt zo word ik ontvangen met een dikke knuffel.
Vandaag heb ik mogen genieten van een heerlijke behandeling.
Sinds een aantal dagen heb ik behoorlijke pijn in mijn nek de pijnlijke punten werden al snel gevonden.
Zowel voor mijn lichaam als voor geest heeft dit heel veel positief effect wat ik gelijk merk.
Lieve Sanne Bedankt voor deze ervaring.
En ik kom snel weer bij bij je terug.
Voor weer een hele fijne massage.
Liefs Niluka

Niluka

Een spiegel tot zelfreflectie

Blij dat ik bij Sanne terecht ben gekomen! Met haar open uitstraling voel je je gelijk op je gemak. Ze is professioneel en weet al snel je pijnpunten te vinden. Ze lost lichamelijke klachten op maar kijkt ook verder dan dat.
Ze heeft mij enorm geholpen op adoptiegebied. Ik ben zelf geadopteerd en heb veel aan haar kennis en knowhow. Ze heeft mij handvaten en een spiegel voor zelfreflectie gegeven. Ze laat je groeien naar de mooie persoon die je echt bent. Ik kan haar iedereen aanraden die geadopteerd is en de problematiek kent waar je tegenaan kan lopen. Neem contact op want Sanne kan je zeker helpen!

Rosita

Top geholpen met mijn knie blessure

Topper die Sanne , ze heeft me top geholpen met mijn blessure aan mijn knie!

Anushka