Herstel na Long Covid op Holistische wijze

Geef je nu op voor de training herstel na Long covid.

Prachtig artikel wanneer je ervoor kiest als Fysiotherapeut alleen maar een fysieke aanpak te gebruiken, dat dit onvoldoende is voor herstel bij Long covid cliënten.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5276465/long-covid-patient-fysiotherapie-werkt-niet-mecvs


Praktijk-Natural voor Fysiotherapie en Bewustzijn kijkt naar de totale mens, zowel fysiek, als mentaal en emotioneel.

Wat mijn ervaring tot nu toe is bij cliënten die in het leven stil zijn gezet door Long covid, is dat mensen die restklachten hebben van Long covid, niet goed herstellen na Long covid of ernstig ziek zijn geworden, dat hier onderliggende problematiek ligt en dat er naar de oorzaak gekeken dient te worden.
Een ziekte zet je stil in het leven om goed bij jezelf na te gaan of je nog wel het leven leidt wat goed is voor jou als persoon. Ziekte is een disbalans na een overleefstand wat weer gebaseerd is op jou referentiekader (Vera Helleman). Ziekte vraagt je om stil te staan en weer naar binnen te keren en aan jezelf te werken, zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

Een prachtige ervaring van een fantastische vrouw die herstellende is van Long Covid.

Door longcovid had ik veel klachten en met een fysieke aanpak fysiotherapie liep ik veel tegen grenzen aan, zowel lichamelijk als mentaal en kwam ik niet verder vooruit in mijn proces. Ik had het geluk om bij een Holistische fysiotherapeut terecht te komen en die is hiermee aan de slag gegaan. Klachten en grenzen worden vanuit een andere perspectief besproken,voor mij betekende dat aanpassing van gedachten, gedragspatronen en nieuwe gewoontes aanleren. Daarnaast is er veel ruimte en aandacht voor innerlijke rust via ademhalingsoefeningen en eventueel meditatie. Terug naar jezelf, terug naar de basis om vandaar uit met vertrouwen weer op te bouwen. Mijn klachten zijn sterk verminderd en daardoor is mijn belastbaarheid ook vergroot en gaat mijn herstel de goede kant op. Aldus Annelies Van T Hof ❤️

Wil jij anders leren kijken naar jou gezondheid en klachten? Opgeven voor een training herstellen na Long covid waarbij er gekeken wordt fysiek, mentaal en emotioneel: Stuur een email naar: info@praktijk-natural

Praktische informatie:

Locatie: Berkel en Rodenrijs

Wanneer: 2 avonden, in overleg

Kosten: 100 euro inclusief thee en wat lekkers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *