Ontstaan van Praktijk Natural voor Fysiotherapie & Bewustzijn

Praktijk Natural voor Fysiotherapie en Bewustzijn is ontstaan om een steentje bij te kunnen dragen aan de vaak onbegrepen groep met langdurige pijnklachten. De Nederlandse gezondheidszorg schiet met zijn medische, medicamenteuze en fysieke ingrepen tekort.

Veel mensen hebben pijn zonder dat er schade of een medisch probleem in het lichaam aanwezig is. Zelfs bij klachten die wel fysiek te zien zijn kun je jezelf afvragen wat hier de oorzaak van is.

Ik ben ervan overtuigd uit eigen ervaring en vanuit de wetenschappelijke onderzoeken van bijvoorbeeld Joe Dispenza dat zelfgenezing mogelijk is bij een juiste benadering en de open mind van de cliënt. Doordat we alles buiten ons zelf zoeken, zo ook een oplossing om onze pijn weg te nemen zijn we vergeten hoe wij het zelf kunnen oplossen. Praktijk Natural geloofd er dan ook in dat je eigen therapeut kunt worden als je bereid bent om jezelf te confronteren in waar jij vast loopt in het leven, wat je overtuigingen zijn die je niet meer dienstbaar zijn, angsten etc. Al deze dingen zetten zich vast in je lichaam. Je lichaam vertelt je een verhaal.

Een prachtig recensie kreeg ik afgelopen week wat laat zien dat chronische pijn opgelost kan worden zodat je er niet mee om hoeft te leren gaan maar dat je zelfs tot genezing kan komen:

In oktober bij deze deskundige vrouw terecht gekomen. Na meer dan 25 jaar heftige rugpijn en iedere week ‘verplichte’ massages en behandelingen, heeft zij het voor elkaar gekregen dat ik in 8 weken tijd, geheel pijnvrij door het leven ga. Dit door middel van het aanleren van een nieuw levenspatroon, meditatie en ademhalingsoefeningen. Langs deze weg wil ik dan ook hartelijk bedanken voor een pijnvrij leven, indien ik de behandeling een cijfer zou moeten geven, kom ik uit op minimaal een 9. Ad S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *